Valdispert ervaringen en bijwerkingen

Valdispert is een rustgevend middel op basis van valeriaanwortelextract. Op zoek naar Valdispert ervaringen? Bekijk wat anderen ervan vinden en wat de eventuele bijwerkingen zijn. Het is namelijk belangrijk om niet zomaar Valeriaan te gebruiken.

Over Valdispert

valdispert ervaringen

Valdispert is een merknaam. Dit bedrijf brengt natuurlijke rustgevende middelen op de markt. Alle producten op basis van plantaardige stoffen zijn vrij verkrijgbaar bij apotheek, drogist en in een aantal supermarkten. Valdispert is ook online verkrijgbaar. Naast Valdispert zijn er vergelijkbare producten onder andere (huis)merken verkrijgbaar, waarbij de werking nagenoeg hetzelfde is.

Dit zijn de ingrediƫnten van Valdispert:
Valeriaan
– Hop
– Citroenmelisse
– Slaapmatje
– Rhodiola
– Melatonine

Valdispert ervaringen: wat vinden anderen hiervan?

Dit product is verkrijgbaar in verschillende sterktes. De werkzame stoffen bevorderen het concentratievermogen en zorgen voor innerlijke rust. Hierdoor werkt het ontspannend en rustgevend en helpt bij het inslapen of doorslapen. Bij juist gebruik ontstaat er geen gewenning, hoewel dit nooit 100% uitsluitbaar is.

Wat zijn de Valdispert ervaringen? Op diverse websites vind je ervaringen van gebruikers. Hierbij is het belangrijk om verschillende gebruikerservaringen goed met elkaar te vergelijken.

Over het algemeen ontvangt Valdispert een tevredenheidscijfer van 74% – 80%. Dit is een uitstekende score.

Valdispert (valeriaan) werkt bij het grootste gedeelte van de mensen goed. In een aantal gevallen heeft het middel geen effect. De effectiviteit is namelijk afhankelijk van de dosering, mate van gebruik maar ook de reactie van het lichaam.

Algemene reacties van gebruikers:

 • Het werkt goed tegen nervositeit en piekeren
 • Geeft me meer rust
 • Zorgt ervoor dat ik me zelfverzekerd voel
 • Heeft weinig effect
 • Na enkele maanden werkt het niet meer

Wat zijn de Valdispert ervaringen op het gebied van bijwerkingen?

Dit kruidenmiddel kent een aantal (lichte) bijwerkingen. Het is altijd belangrijk om met dit soort bijwerkingen rekening te houden. Of en wanneer de bijwerkingen optreden is niet bekend: hoge doseringen geven meer risico op bijwerkingen. Dit zijn de meest voorkomende Valdispert ervaringen op het gebied van bijwerkingen:

 • Buikpijn
 • Darmkrampen
 • Misselijkheid
 • Vermoeidheid
 • Slaperigheid
 • Licht in het hoofd
 • Verwijde pupillen
 • Wazig zicht
 • Benauwdheid

Houd er rekening mee dat de meeste bijwerkingen alleen optreden bij een overdosis Valeriaan (ook Valdispert). Dit maakt het nog belangrijker om je aan de aanbevolen dosering te houden.

Kan ik mijn eigen ervaringen delen?

Heb je Valdispert ervaringen en wil je deze met anderen delen? Handig, zo hebben anderen hier ook iets aan. Het delen van jouw ervaringen is dus altijd een goed idee. Hoe doe je dat? Via de website mijnmedicijn.nl heb je de mogelijkheid om ervaringen met medicatie te delen. Zoek op deze website naar Valdispert Valeriaan. Let op dat je het juiste product kiest.

Bekijk de meningen van anderen en plaats je eigen ervaring. Dit kan alleen wanneer je bent ingelogd. Maak een account op de website aan en log in: plaats nu je ervaring. Houd je Valdispert ervaringen zo neutraal en actueel mogelijk. Medicatie en kruidenmiddelen is niet iets dat je zomaar gebruikt, ervaringen moeten dan ook echt aansluiten bij jouw persoonlijke ervaringen.

Beslissing nemen naar aanleiding van ervaringen

Is het zinvol om een beslissing te nemen naar aanleiding van andermans ervaringen? Ja en nee. Natuurlijk is het fijn om te kijken hoe effectief het middel bij anderen werkt. In sommige gevallen treden er veel bijwerkingen op, iets dat je ook tussen de ervaringsverhalen leest.

Houd er echter rekening mee dat de effectiviteit van een geneesmiddel of kruidenmiddel van verschillende zaken afhangt. Zie je veel positieve of negatieve Valdispert ervaringen en twijfel je of je voor dit product moet kiezen? Overleg met de behandelende arts. Besluit je het product te gebruiken, begin dan met een lage dosering en bouw dit langzaam verderop.

Auteur: Bianca Walraven

 
Next Post

Natuurlijke rustgever